1. Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie

U kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zullen wij u waarschijnlijk na een reparatie of onderhoudsbeurt niet meer terug zien. Mocht dit wel het geval zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar lang garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

2. Gratis pechhulp, dag en nacht

Staat u met pech op de weg in Nederland? Dan zorgen wij dat we binnen een uur bij u zijn en binnen twee uur weer onderweg bent met uw bedrijfswagen. Wanneer uw bedrijswagen niet te repareren is dan zorgen wij voor vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagen dealer.

3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice

Heeft u absoluut geen tijd om uw bedrijfswagen weg te brengen wanneer deze voor onderhoud of reparatie moet? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die bij u past. Of u nu op uw bedrijf bent, thuis of bij een klus: wij halen uw bedrijfswagen op en brengen deze ook weer bij u terug.

4. Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie

Als de reparatie aan uw auto maximaal een uur duurt, zullen wij deze direct uitvoeren. Op deze manier kunt u snel weer doen met uw werk. Voor kleine reparaties is een afspraak maken niet nodig, want u kunt langskomen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij gewoon naar u toe!

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip

Wij laten niemand graag wachten en daarom zorgen wij ervoor dat de reparatie en/of onderhoud klaar is op het afgesproken tijdstip. Ook als we daarvoor langer door moeten werken! Mochten wij het echt niet redden om uw bedrijfswagen op het afgesproken tijdstip gereed te maken, dan nemen wij direct contact op. Wanneer dit het geval is dan zal uw bedrijfswagen kosteloos bij u bezorgd worden of krijgt u gratis vervangend vervoer.

6. Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open

Wilt u graag een check van uw wagenpark om 06.00 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij onze flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat u past. Zodat u uw werktijden niet aan ons hoeft aan te passen.

7. Voorkom stilstand en kosten met onze app en fleetportal

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heet u altijd en overal inzicht in uw bedrijfswagen of wagenpark. Brandstof-verbruikt, rijstijl, ritregistratie, eventuele storingen of onderhoud, alles kunt u vinden in de app. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw bedrijfswagen in topconditie blijft en bespaart u daarnaast tot wel 14% op brandstofkosten.