Verschil moet er zijn

Je hebt service.
En je hebt de 7 Servicebeloften.

Standaard bij jouw nieuwe Volkswagen bus krijg je de 7 Servicebeloften van Volkswagen
Bedrijfswagens. Zo staat jouw bedrijf nooit stil. Een belofte waar je ons aan kunt houden.

Verschil moet er zijn.

1. 4 Jaar garantie op reparaties

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

2. Gratis Pechulp. Dag en nacht.

Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u, binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Is uw bedrijfswagen niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedr5ijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen Bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die bij u past. Of het nu op uw bedrijf, thuis of bij een klus is: Wij halen uw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt u tijd.

4. Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie

Als een reparatie maximaal een uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar u toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken.

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip

Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd moeten werken. En mocht uw bedrijfswagen niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer

6. Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open.

Een check van uw wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat voor u past. Zodat u uw werktijden niet aan ons hoeft aan te passen.

7. Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, nijstijl, brandstof-verbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt u uw bedrijfswagen in topconditie en bespaart u tot wel 14% op brandstofkosten.

Altijd rijden met de 7 Servicebehoeften

Plan hier uw werkplaatsafspraak