Acties

Al 75 jaar voor mekaar

Al 75 jaar hebben we een bus waar je op kan bouwen. Wat je vak ook is, wij zijn er voor je. En om dat te vieren zijn er nu tijdelijk speciale actiemodellen van de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en Crafter. Deze standaard extra dikke 75 Editions beschikken over alle opties die jij als echte vakman of -vrouw op je bus wenst. En nog mooier is dat je nu profiteert van extra voordeel op deze uitvoeringen. Zo heb jij het extra dik voor mekaar bij Volkswagen Bedrijfswagens.

Bekijk hier alle acties en 75 Editions.

Acties per model

Caddy Cargo

Al 75 jaar voor mekaar.  Nu extra dikke 75 Editions.

Transporter 6.1

Al 75 jaar voor mekaar.  Nu extra dikke 75 Editions.

Crafter

Al 75 jaar voor mekaar.  Nu extra dikke 75 Editions.

75 jaar Volkswagen Bedrijfswagens in Nederland

Autohandelaar Ben Pon bezoekt in 1947 de Volkswagen fabriek in Duitsland, met een simpele schets van de eerste Transporter bestelbus inspireert hij Volkswagen tot het bouwen van deze iconsiche bus. We staan nu op het punt om net als 75 jaar geleden een nieuw tijdperk in te gaan, dit keer met de 100% elektrische ID. Buzz. We vieren dit met een aantal bijzondere acties.

Ben Pon schets nu in het Rijksmuseum

75 jaar terug in de tijd schetste Ben Pon de eerste Transporter bestelbus in de Volkswagen fabriek. Ter ere van het jubileum is de schets nu voor iedereen te zien in het Rijksmuseum temidden van andere iconen uit de Nederlandse kunst en geschiedenis van de 20ste eeuw.

Bus tot Buzz Tour op 1 juni 2022

Dit jaar verwelkomen we de eerste compleet elektrische bus: de ID. Buzz. Reden waarom we op 1 juni iets speciaals gaan doen: de Bus tot Buzz Tour. Met de 75 mooiste en meest bijzondere Volkswagen busjes van de afgelopen 75 jaar maken we een onvergetelijke rit.

Meer informatie