Digitaal en connectief

Audi connect vertegenwoordigt de onlineverbinding tussen automobilist, auto en infrastructuur. Onder dit label zijn alle toepassingen gebundeld die de onlineverbinding met de auto gebruiken om realtime informatie en veelzijdige diensten te leveren. Deze onlinefuncties kijken niet alleen vooruit als aanvulling op de routeplanning, maar kunnen u met behulp van bijvoorbeeld Yelp-gebruikersbeoordelingen en de foto’s van andere bezoekers helpen om de ideale bestemming te bepalen. Daarmee maakt Audi connect niet alleen keuzes maken eenvoudiger en ondersteunt de techniek u bij een anticiperende rijstijl, maar komt de dataverbinding ook van pas om u onder het rijden op de hoogte te houden zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen. Uw Audi met Audi connect wordt als het ware een intelligente partner.

Ontdek Audi connect

Een goede verbinding met uw Audi en de rest van de wereld dankzij de veelzijdige digitale services en features van de Audi connect-pakketten. Onderweg naar de vakantiebestemming, de volgende werkafspraak of een weekenduitje – de Audi connect-diensten ondersteunen u in vrijwel elke fase van de reis- en routeplanning: voorafgaand, tijdens en na uw autoreis. Zo bereikt u comfortabel, efficiënt en veilig uw bestemming.

Ontdekkingsreis

Ontdekkingsreis

In de vorm van de Audi e-tron heeft Audi zijn eerste volledig elektrische SUV geïntroduceerd. Diverse assistentiesystemen en Audi connect-toepassingen zorgen voor efficiënt en zorgeloos autorijden. Met de nieuwe Audi connect e-tron routeplanner bepaalt u thuis met de myAudi-app op uw smartphone een route. Op basis van de nieuwste gegevens wordt in de berekening rekening gehouden met laadlocaties op de route. Audi connect helpt bij de reisplanning en ondersteunt gedurende de reis.

Audi connect

myAudi-app

De myAudi-app vormt een brug tussen uw Audi en uw dagelijkse bezigheden en zorgt er met innovatieve Audi connect-functies en -services voor dat sommige dingen net even eenvoudiger gaan. Behalve persoonlijke features gebruiken zoals het per smartphone ver- en ontgrendelen van uw auto, kunt u op elk moment auto-informatie opvragen. Zo bent u altijd op de hoogte van de tankinhoud, actieradius, onderhoudsafspraken en veel meer.

Snel van start op myAudi

Snel van start op myAudi

De myAudi-portal is het centrale zenuwstelsel voor Audi connect. Hier kunt u uw Audi connect-diensten configureren, managen en de instellingen bewerken. Registreer uzelf en uw auto’s op myAudi en regel uw Audi connect-services eenvoudig via myAudi of met de myAudi-app op uw smartphone. In het met een wachtwoord afgeschermde gedeelte zijn uw services te personaliseren en belangrijke autogegevens in te zien.