Audi autoverzekering

De Audi Car Insurance is de autoverzekering van Audi. Met deze verzekering weet u één ding zeker: wanneer u schade heeft aan uw Audi gaat u er niet op achteruit. Schade is namelijk al vervelend genoeg! Met de speciale Audi Car Insurance bent u dan ook verzekerd voor een aantal unieke voordelen. Namelijk een voordelige premie, heldere voorwaarden en de kwaliteit van de dealer. Maar de grootste voordelen zitten in de aankoopwaarderegeling en de unieke extra premiebescherming. Lees op deze pagina alles over de verschillende soorten autoverzekeringen!

Dekkingsvormen

Schadeherstel met 100% originele onderdelen

Wij herstellen uw Audi snel en vakkundig. Dit doen wij met 100% originele Audi onderdelen. Uw voordeel? Waneer u uw Audi inruilt heeft u geen waardeverlies.

Nieuwwaarde garantie tot vijf jaar

Standaard ontvangt u één jaar nieuwwaarde garantie. Rijdt u uw Audi total loss of wordt deze gestolen? Dankzij deze regeling rijdt u gewoon weg in een Audi van hetzelfde type en uitvoering. Deze periode kunt u uitbreiden tot vijf jaar!

Vrijwillig eigen risico

U kunt ook kiezen voor een hoger eigen risico. Kies bijvoorbeeld voor een vrijwillig eigen risico van €250, €500, €750 of €1.000. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager uw premie.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de Audi Car Insurance of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of stap binnen in één van onze vestigingen!