Auto Poppe benoemd tot Audi Excellent Dealer van het Jaar 2024

Dit jaar heeft Auto Poppe met trots de prestigieuze titel van Audi Excellent Dealer van het Jaar 2024 verworven, samen met vijf andere vooraanstaande dealers. Deze bekroning is het resultaat van uitmuntende prestaties en onze toewijding aan kwaliteit in de autosector.

Auto Poppe en de vijf andere geselecteerde dealers hebben de hoogste eindscores behaald op de acht Dealer van het Jaar KPI's (Key Performance Indicators). Bovendien hebben zij op minimaal zes afzonderlijke KPI's indrukwekkende scores behaald, die gelijk of zelfs hoger zijn dan de landelijke gemiddelden.

Deze erkenning weerspiegelt de voortdurende inzet van Auto Poppe om de hoogste normen in klantenservice, professionaliteit en productkwaliteit te handhaven. Door te excelleren in de cruciale aspecten van de Automotive hebben zij zich onderscheiden als ware leiders in de branche.

Auto Poppe bedankt zijn gewaardeerde klanten voor het vertrouwen en de steun, en belooft te blijven streven naar uitmuntendheid in alle facetten van het autobedrijf. Als Audi Excellent Dealer van het Jaar 2024 kijken zij uit naar de voortzetting van succesvolle samenwerkingen en het leveren van hoogwaardige diensten aan hun gewaardeerde klanten.