Onze beloftes voor zorgeloos rijden

Persoonlijk

Persoonlijk

Je kunt rekenen op snelle hulp en persoonlijke back-up. Onze Specialisten zijn makkelijk te bereiken voor al je vragen, afspraken en contracten.

Gemak

Gemak

Je krijgt een seintje als jouw CUPRA onderhoud nodig heeft. Vervolgens halen we je auto bij je op en brengen deze ook weer terug.

Geregeld

Geregeld

De vervangende auto leveren we ook standaard bij je af. En bij werkzaamheden die langer duren dan 1,5 uur is deze gratis.

Grenzeloze service

Grenzeloze service

Een nieuw merk dat steunt op het dealernetwerk van de Volkswagen Groep. Dat betekent voor jou: altijd en overal service. In heel Nederland én in Europa. Ook dat is CUPRA Care.

24/7 inzicht

24/7 inzicht

Alle afspraken die we met je maken, vind je terug in Mijn CUPRA. Hier staat ook alle informatie over jouw CUPRA, zoals het onderhoud en contract (lease/koop). Eén plek, alles helder en overzichtelijk online bij de hand. Waar je ook bent.

Garantie

Garantie

Bij CUPRA ben je gedekt tegen mechanische of fabricagefouten. Zo krijg je twee jaar (elektrische auto) tot vier jaar (hybride auto) garantie op de auto, acht jaar op de accu en maar liefst twaalf jaar op de lak. Omdat wij staan voor de kracht, de prestaties en de levensduur van onze auto’s.

Met de Connected Car apps ben je 24/7 verbonden met jouw CUPRA

Met de Connected Car apps ben je 24/7 verbonden met jouw CUPRA

✔ Veiligheid & Service

Altijd en overal snelle hulp bij pech en vragen dankzij real time verbinding

✔ Toegang op afstand

Bedien jouw CUPRA op afstand, met continu inzicht in relevante informatie

✔ Online infotainment

Automatische kaartupdates en snel navigeren naar parkeerplaatsen, tank- en laadstations