De nieuwe Tiguan eHybrid

De nieuwe Tiguan 1.5 eTSI is te bestellen vanaf € 46.990* en nu ook te bestellen als zuinige eHybrid plug-in hybride met 129 kilometer** elektrisch rijbereik: uniek in zijn segment. Ben je geïnteresseerd in de nieuwe Tiguan eHybrid? Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier en één van onze verkoopadviseurs zal z.s.m. contact met je opnemen! 

Plan een proefrit

Inschrijfformulier

Aanhef
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel

Plug-in Hybrid

De nieuwe Tiguan plug-in hybride heeft zowel een elektromotor als een benzinemotor. Zo kun je tot zo’n 100 km volledig elektrisch rijden, voordat de brandstofmotor het overneemt. Dus normaal gesproken rijd woon-werk verkeer gewoon elektrisch! Daarnaast kun je zorgeloos op vakantie, eventueel mét zware caravan. Goed om te weten: de hoogvoltaccu is zo weer vol, want de nieuwe Tiguan ondersteunt DC snelladen tot 50 kW.

Wijst je de weg in het donker

Snelweg, bospad of bochtige vakantieroute, met de HD-LED Matrix-verlichting val je nog meer op in het verkeer en heb je nóg beter zicht in het donker. Dat is veiliger voor iedereen. De slimme koplampen zien er ook nog eens schitterend uit. Ze bestaan elk uit zo’n 20.000 LED’s! Ze projecteren onder andere een lichttapijt op de rijstrook van de nieuwe Tiguan. Dit Lane Light, of rijstrookverlichting, maakt elke nachtelijke rit extra ontspannen.

Volkswagen acties