Wat gaan we doen?

Gedurende de dag is er de mogelijkheid, ruim voor de showroomintroductie in 2022, exclusief kennis te maken met de ID. Buzz waarnaar velen reikhalzend hebben uitgekeken. De auto’s komen naar Auto Poppe toe in een grote trailer met visuals.

We creëren in de showroom een intieme en informele setting, waarin we samen met jullie kennismaken met de ID. Buzz. Tijdens de sessies presenteren we ook kort de elektrificatiestrategie van het merk Volkswagen en het MEB platform. De ontvangst vindt plaats in de setting van een ‘urban coffeebar’, een soort Starbucks maar dan in de showroom van Auto Poppe.

Eventdag

Auto Poppe heeft zaterdag 21 mei drie tijdsessies. Per tijdsessies zijn 50 beschikbare plekken. Het gaat om een gecombineerd event voor de ID. Buzz en de ID. Buzz Cargo.

Regels ID. Buzz

De ID. Buzz en ID. Buzz Cargo mogen alleen statisch gebruikt worden in de showroom. Klanten mogen in de auto zitten, maar niet rijden.

de nieuwe elektrische ID. Buzz

Dagprogramma

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

  • 11.00 - 12.30 uur Sneak Preview 1
  • 13.00 - 14.30 uur Sneak Preview 2
  • 15.00 - 16.30 uur Sneak Preview 3

ID. Buzz Cargo

Omdat je houdt van het design van de legendarische Volkswagen busjes. Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. En omdat je als ondernemer graag je visitekaartje afgeeft. Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo brengen we de iconische T1 'back to the future'. Wanneer hij precies bij Auto Poppe staat en wat de prijs van de ID. Buzz wordt, blijft nog even een verrassing. Maar het dagdromen kan beginnen.

Ontdek 'm hier

ID. Buzz

Of het nou een compact model of SUV is, al onze ID. modellen zijn perfect afgestemd op jouw wensen. Zo ook het conceptmodel van de ID. Buzz. Met deze volledig elektrische bus brengen we de iconische T1 'back to the future'. Dit betekent voor jou nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en op avontuur te gaan. Omdat de ID. Buzz nog volop in ontwikkeling is, zul je nog enige tijd moeten wachten tot je de auto bij Auto Poppe kunt bewonderen. Maar gelukkig kun je nu al vooruit kijken en erover dromen.

Ontdek 'm hier