Stap op je droomfiets

Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2022 bijzonder aantrekkelijk voor Auto Poppe. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. En dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform van lease a bike in samenwerking met Auto Poppe, kost de uitrol van een zakelijk fietsplan amper tijd.

✓ Fiscaal voordeel tot wel 35% t.o.v. aankoopprijs
✓ Na de leasetermijn voordelig leasefiets overnemen
✓ Elke fiets is mogelijk (keuze uit meer dan 100 merken)
✓ Blijf fit en vermijd files
✓ Past perfect in een groen mobiliteitsbeleid

Spelregels

Om het eerlijk en overzichtelijk te houden, gelden er voor de fietsregeling een aantal spelregels. Zo weet jij waar je recht op hebt en waar je rekening mee moet houden. Die spelregels leggen we hierbij graag aan je uit.

Lease a bike regeling van auto poppe

Lease a bike bij Auto Poppe

Onbezorgd onderweg, incl. onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp? Meld je nu aan en ontvang jouw registratielink van Auto Poppe. Let op, alleen dit formulier invullen is niet voldoende. Als antwoord op jouw inschrijving ontvang je een link waarmee je jezelf kan registreren.

Formulier

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
lease a bike

Vrije keuze in merk en type fiets

Werknemers kunnen elke fiets kiezen die zij willen. Een stadsfiets of e-bike, maar ook een racefiets, een bakfiets voor de kinderen of zelfs een Speed Pedelec. Daarnaast heeft de werknemer vrije keuze uit meer dan 100 fietsenmerken.

1.000 aangesloten fietsenwinkels

Lease a bike heeft het grootste netwerk van Nederland. Werknemers kiezen hun droomfiets uit bij één van de 1.000 aangesloten lease a bike fietsenwinkels. Dit kan je lokale fietsenwinkel om de hoek zijn, maar ook een speciaalzaak in het land.

Zoek hier jouw fietsendealer

Bereken wat je kunt besparen

Fietsen is goed voor je gezondheid. Maar ook goed voor je portemonnee. Wist je dat een leasefiets 25% - 80% goedkoper is dan kopen, omdat de prijs van de fiets wordt ingehouden op jouw brutoloon. Je exacte voordeel is afhankelijk van een eventuele bijdrage van je werkgever. Wil je zelf weten hoeveel je kunt besparen?

Bereken het zelf

In 3 stappen op je droomfiets

Meld je aan
Aanmelden doe je via bovenstaand contactformulier. Zodra de contracten getekend zijn, ontvang je een aanmeldlink van Auto Poppe om je te registreren en zit jij binnen 1 week op je nieuwe fiets.

Stap op je droomfiets
Kies uit elk type fiets van meer dan 200 merken. Zoek je naar kwaliteit, snelheid of een veelzijdige fiets? Van E-bike tot bakfiets, van racefiets tot speed-pedelec. Een stadsfiets kan natuurlijk ook. Wij zetten je op de fiets van je dromen.

Krijg de fiets in je bezit
Je gaat een leasecontract aan met Auto Poppe van 36 maanden. Hierna is het mogelijk je fiets over te nemen. Je betaalt dan circa 15% van de aankoopprijs. Dit is al inbegrepen in het voordeel van 35% t.o.v. kopen.