De ontbijtshow bood niet alleen een visuele ervaring, maar ook een informatieve. Twee deskundige gastsprekers namen het podium om gedetailleerde inzichten te delen over de kenmerken en innovaties die deze nieuwe modellen te bieden hebben. Klanten kregen de gelegenheid om vragen te stellen en een dieper inzicht te krijgen in de technologische vooruitgang en het design van de voertuigen.

De Volkswagen ID.7, met zijn baanbrekende elektrische technologie, stond centraal als een opwindende toevoeging aan de groeiende familie van elektrische voertuigen. De Tiguan, Passat en Touareg, iconische modellen die bekend staan om hun prestaties en comfort, werden eveneens in de schijnwerpers gezet, waarbij hun nieuwste updates en verbeteringen werden belicht.

De ontbijtshow bood niet alleen een exclusieve blik op de nieuwe modellen, maar ook de mogelijkheid voor klanten om hun interesse te tonen en zelfs proefritten te boeken. Wij zijn verheugd over de positieve reacties en enthousiaste belangstelling van de aanwezigen tijdens dit evenement.

Heeft u de ontbijtshow gemist, maar wilt u alsnog meer weten over de nieuwste Volkswagen modellen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom, waar ons deskundige team klaarstaat om u alle informatie te verstrekken en u te begeleiden bij het kiezen van het voertuig dat perfect bij uw wensen past. Auto Poppe, uw vertrouwde partner in mobiliteit.

Meer informatie

ID.7

ID.7

Prijs vanaf € 63.990

Ontdek meer

De nieuwe Touareg

De nieuwe Touareg

Prijs vanaf € 89.990

Ontdek meer

De nieuwe Passat

De nieuwe Passat

.

De nieuwe Tiguan

De nieuwe Tiguan

.