Audi Lifetime Service

Audi Lifetime Service

Bij Auto Poppe willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Dus ook als uw Audi al wat langer meegaat. Daarom introduceren wij Audi Lifetime Service. Hiermee bent u verzekerd van het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van 15% voordeel op onze onderhoudstarieven. Ontdek alle voordelen en maak direct een afspraak.

Ontdek Audi Lifetime Service

Audi checks

Uw Audi is in goede handen bij Auto Poppe. Door onze vooruitstrevende techniek heeft uw Audi lange onderhoudsintervallen (30.000 km of 2 jaar). Tussentijdse controles op vitale slijtagedelen zijn noodzakelijk. Wisselingen van seizoen zijn goede momenten om een extra check te laten doen zodat u er verzekerd van bent dat uw Audi in topconditie verkeert.

APK

Bij Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Auto Poppe beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Audi vakkundig uit te voeren. Een APK is tijdelijk slechts € 35 en gratis i.c.m. onderhoud.

Plan APK

Audi onderhoudsbeurten

Kleine onderhoudsbeurt

Elk jaar bij maximaal 15.000 km zal uw Audi onder handen worden genomen door onze specialisten. Tijdens een kleine onderhoudsbeurt controleren en voeren we de volgende punten uit:

  • Motorolie en oliefilter vervangen;
  • Remschijven- en blokken op dikte controleren;

Grote onderhoudsbeurt

Bij de grote onderhoudsbeurt wordt uw Audi om het jaar of bij maximaal 30.000 km onderhouden op o.a. de volgende punten:

  • Uitlezen van uw Audi;
  • Bijvullen en controle diverse vloeistoffen;
  • Inspectie essentiele onderdelen op werking

 

Long life onderhoudsbeurt

Haal het maximale en de maximale waarde uit uw Audi met Long Life onderhoud. Wanneer uw Audi Long life onderhoud nodig heeft is afhankelijk van het model, het bouwjaar en de kilometerstand. Tijdens LongLife onderhoud worden o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Inspectie van de carrosserie;
  • Controle van de aandrijving, assen en versnellingsbak;

  • Controle slijtage remblokken
  • Gratis APK-Keuring

De beste in techniek van Audi Nederland

Ons team heeft dit jaar wederom de 1e prijs gewonnen tijdens de Audi Twin Cup, het jaarlijks terugkerend evenement voor alle Audi service adviseurs en autotechnici van de Audi dealers in Nederland. Auto Poppe is voor het zesde jaar op rij de beste in techniek van Audi Nederland.

Audi onderhoudsproducten

Een Audi kan zo’n beetje alles weerstaan. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken of wat vuil. Zeker als u weet dat er een speciaal assortiment is ontwikkeld met eenvoudige reinigingsoplossingen. Ontdek de uitgebreide reinigings- en beschermingsoplossingen van Audi.

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is iedere volledig elektrische Audi standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.

Snel ruitherstel

Wat gemaakt is door experts, moet gerepareerd worden door experts. Reparatie volgens fabrieksspecificatie met originele onderdelen.

Goedgekeurd voor de lente

Met zoveel moois te ontdekken in de lente, is thuis blijven geen optie. Daarom kunt u deze lente goedgekeurd op pad met een gratis APK bij onderhoud. Ook de airco van uw Audi kunt u vakkundig en voordeling laten opfrissen.

Bandenwissel

Auto Poppe wisselt winterbanden voor zomerbanden en vise versa. Wij leveren een compleet assortiment winter- en zomersets, inclusief mogelijkheden voor opslag in het bandenhotel.