Audi reparatie en onderhoud

Bij een vakkundige onderhoudsbeurt van uw Audi komt heel wat kijken - complexe en bijzondere auto's vragen om een vergelijkbaar onderhoud. En daarvoor bent u bij uw Audi Servicepartner aan het juiste adres. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u begrijpt waar u voor betaalt en dat u goed geïnformeerd wordt over úw Audi.

Wij werken graag transparant. Vooraf ontvangt u bijvoorbeeld van ons de prijsopgave, onze onderhoudsprijzen hebben altijd een vaste prijs en wanneer uw Audi bij ons in onderhoud is en er zijn bijzondere of onvoorziene kosten dan zullen wij u tussendoor hierover informeren.

Werkplaatsafspraak maken

Audi onderhoudsbeurten

U wilt dat uw Audi veilig is en betrouwbaar blijft en dat kan met regelmatig onderhoud. Als officiële Audi-dealer weet u zeker dat uw Audi bij ons in goede handen is. Wij bieden daarbij origineel fabrieksonderhoud, werken met originele Audi-onderdelen en kennen uw Audi als de beste. Wij zorgen ervoor dat u zonder problemen naar de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden maar mocht dit helaas niet zo zijn dan profiteert u van onze mobiliteitsgarantie. Deze mobiliteitsgarantie is een internationale pechhulp en zorgt er voor dat u weer op weg kunt.

U kunt bij ons terecht voor een kleine onderhoudsbeurt, een grote onderhoudsbeurt, Audi variabele onderhoudsintervallen (LongLife Service), APK-Keuring en airco onderhoud.

uw weg naar de herfst

Uw weg naar de herfst

Prachtige kleuren, heerlijke geuren, fascinerende wolkenpartijen. Wilt u ook genieten van de herfst? Zorg dat uw Audi op alles voorbereid is zodat u ongehinderd op avontuur kunt. Tijdelijk profiteert u van extra voordeel op de Audi bandenwissel en Audi Originele Accessoires. Maak vandaag nog een afspraak met onze werkplaats.

APK keuring audi

APK

Tijd voor een APK-keuring? Een APK-keuring kost bij Auto Poppe Audi slechts €30,- inclusief de viergastest of roetmeting. Komt u langs voor periodiek onderhoud? Dan is de APK zelfs gratis.

audi lifetime service

Audi LifeTime Service

Bij Audi vinden we het belangrijk dat u eindeloos kunt genieten en onvergetelijke ervaringen kunt blijven maken met uw Audi. Goed onderhoud is daarbij essentieel en daarom bieden wij Audi Lifetime Service aan. Speciaal voor Audi's die al wat langer mee gaan. Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud van uw Audi van vijf jaar en ouder. En daarbij profiteert u standaard van 15% korting op de onderhoudstarieven. De volgende werkzaamheden vallen onder de Audi Lifetime Service:

  • Longlife-, Groot- of kleine onderhoudsservice
  • Alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur-, en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine)

Maak een werkplaatsafspraak

lifetime check audi auto poppe

Gratis Lifetime Check met onderhoudsplan

Bent u benieuwd welk onderhoud u te wachten staat? Wij voeren graag kosteloos de Audi Lifetime Check voor u uit. Na de check ontvangt u een onderhoudsplan waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Airco onderhoudsbeurt voor €139

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een optimale werking van uw Airco. Tijdens de airco-onderhoudsbeurt worden de volgende punten behandeld:

  • Controle van uw complete aircosysteem
  • Vervanging koudemiddel
  • Druk- en lektest
  • Volledige geurbehandeling

Plan uw airco onderhoudsbeurt

Audi Refresh Service

Uw audi weer helemaal in showroomstaat? Dat is mogelijk met onze Audi Refresh Service. Voor €129,- wassen, reinigen, poetsen en zetten we uw Audi in de was. Ook maken we de motorruimte schoon. Zuigen we het interieur en de bekleding uit en reinigen wij uw dashboard.

Audi Reparatie

Download de Audi Service app

Met de Audi service app heeft u de meest praktische informatie over uw Audi binnen handbereik. Heeft u zich altijd al afgevraagd wat dat ene lampje op uw dashboard betekent, wilt u direct een afspraak inplannen voor de werkplaats of heeft u een aanrijding gehad en wilt u ter plaatse weten wat u het beste kunt doen? De antwoorden op deze vragen en andere nuttige tips die mogelijk van pas komen zijn terug te vinden in deze app.

audi dealer onderhoud

Waarom de officiële dealer?

Omdat wij uw auto als geen ander kennen. We hebben de gereedschappen, originele onderdelen maar bovenal: expertise. Onze mensen zijn opgeleid om aan uw auto te werken. Daarnaast krijgt u bij ons:

  • 100% garantie
  • GRATIS APK i.c.m. onderhoud
  • GRATIS mobiliteitsservice (pechhulp voor onderweg)
  • Haal- en brengservice, een leenfiets of vervangend vervoer tegen service tarief