Uw Audi in top conditie

Extra aangekleed de winter in

Extra aangekleed de winter in

Het winterse avontuur wacht op u. Of u nu wel of niet met uw Audi op wintersport gaat, met onze voordelig geprijsde Audi Originele Accessoires geniet u onder alle winterse omstandigheden van ongekend comfort, gemak én veiligheid.

APK

Bij Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Auto Poppe beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Audi vakkundig uit te voeren. Én voordelig. De APK is slechts € 35 en gratis i.c.m. onderhoud.

Audi Lifetime Service

Aantrekkelijke onderhoudstarieven voor uw Audi van 5 jaar en ouder. Bij Auto Poppe willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat.

Audi checks

Uw Audi is in goede handen bij Auto Poppe. Door onze vooruitstrevende techniek heeft uw Audi lange onderhoudsintervallen (30.000 km of 2 jaar). Tussentijdse controles op vitale slijtagedelen zijn noodzakelijk. Wisselingen van seizoen zijn goede momenten om een extra check te laten doen zodat u er verzekerd van bent dat uw Audi in Top conditie verkeert.

Audi Occasion Check

Heeft u een Audi occasion gekocht, maar niet bij Auto Poppe? Kom dan langs voor de Audi Occasion Check.

Aircocheck

Om uw aircosysteem zowel in de zomer als in de winter in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

APK

Bij Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Auto Poppe beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Audi vakkundig uit te voeren. Én voordelig. De APK is slechts € 35 en gratis i.c.m. onderhoud.

Regelmatig onderhoud

U wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Auto Poppe, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Audi onderdelen.

Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Audi onderhoudsbeurten

Kleine onderhoudsbeurt

Elk jaar bij maximaal 15.000 km zal uw Audi onder handen worden genomen door onze specialisten. Tijdens een kleine onderhoudsbeurt controleren en voeren we de volgende punten uit:

  • Motorolie en oliefilter vervangen;
  • Remschijven- en blokken op dikte controleren;

Grote onderhoudsbeurt

Bij de grote onderhoudsbeurt wordt uw Audi om het jaar of bij maximaal 30.000 km onderhouden op o.a. de volgende punten:

  • Uitlezen van uw Audi;
  • Bijvullen en controle diverse vloeistoffen;
  • Inspectie essentiele onderdelen op werking

 

Long life onderhoudsbeurt

Haal het maximale en de maximale waarde uit uw Audi met Long Life onderhoud. Wanneer uw Audi Long life onderhoud nodig heeft is afhankelijk van het model, het bouwjaar en de kilometerstand. Tijdens LongLife onderhoud worden o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Inspectie van de carrosserie;
  • Controle van de aandrijving, assen en versnellingsbak;

  • Controle slijtage remblokken
  • Gratis APK-Keuring

Europa's beste Audi-professionals op het gebied van techniek en service

Auto Poppe heeft hoge ogen gegooid tijdens de internationale Audi Twin Cup 2022, de wereldwijde competitie voor Audi-professionals op het gebied van techniek en service. ‘The Dutch Lions’ uit Nederland was het beste team uit Europa en haalde een tweede plek in het overall klassement.

Audi onderhoudsproducten

Een Audi kan zo’n beetje alles weerstaan. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken of wat vuil. Zeker als u weet dat er een speciaal assortiment is ontwikkeld met eenvoudige reinigingsoplossingen. Ontdek de uitgebreide reinigings- en beschermingsoplossingen van Audi.

Audi e-care

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is iedere volledig elektrische Audi standaard voorzien van Audi e-care: een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.

Snel ruitherstel

Een sterretje in uw ruit kan zomaar gebeuren. En als u die heeft, kunt u doorgaans vele kanten op om dit te laten repareren. Tenzij u Audi rijdt. Omdat er zoveel technologie en knowhow is verwerkt in een Audi ruit, hebben alleen de Audi experts alle kennis en ervaring om dit vakkundig te verhelpen. Daarom kunt u uw ruit het beste bij Auto Poppe laten herstellen. Zo bent u verzekerd van ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften.

Maak een afspraak