SEAT Reparatie en Onderhoud

Auto Poppe is uw SEAT Specialist op het gebied van onderhoud en reparatie, voor kwaliteit en goede service bent u bij Auto Poppe aan het goede adres. Auto Poppe is namelijk een officiëel erkende SEAT Service Dealer en doet er alles aan om u de beste service te bieden en de prijzen zo laag mogelijk te houden. Er wordt onder andere gewerkt met lage onderhoudsprijzen en u krijgt vier jaar garantie op reparaties. Daarbij beschikken alle monteurs over de juiste kennis en de moderne werkplaats is ingericht met de apparatuur die nodig is om de werkzaamheden aan uw SEAT te kunnen uitvoeren. Ontdek hieronder alle SEAT Service acties en accessoires!

Werkplaatsafspraak maken

SEAT onderhoudsbeurten

Het is enorm belangrijk dat uw SEAT goed presteert, in wat voor omstandigheden dan ook. Om dit te bereiken is het van belang dat u uw SEAT met enige regelmaat laat controleren. De onderhoudsbeurten van SEAT worden uitgevoerd door onze ervaren SEAT monteurs. Hierdoor zijn er geen verassingen achteraf en heeft u pechhulp in bijna heel Europa.

U kunt bij ons terecht voor een kleine onderhoudsbeurt, grote onderhoudsbeurt, SEAT LongLife onderhoudsservice, APK-Keuring en airco onderhoud. 

SEAT Economy Service

SEAT Economy Service

Gaat jouw SEAT al wat langer mee? Economy Service geeft je 15% voordeel op onderhoud als je SEAT 5 jaar of ouder is. Zo geniet je van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs.

APK keuring seat auto poppe

SEAT APK €30,-

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) moet elke auto verplicht ondergaan. Tijdens de APK kijkt onze APK-keurmeester alle zaken na die ervoor zorgen dat u zo veilig en milieuvriendelijk rondrijdt. Bij Auto Poppe kunt u uw SEAT al laten keuren voor €30,-. Zo kunt u weer veilig en zorgeloos op weg.

Airco onderhoud

Een frisse en gezonde lucht in uw SEAT is wel zo prettig. Tijdens een Airco onderhoudsbeurt, inclusief Aircocheck, wordt uw aircosysteem gecontroleerd en volledig afgevuld. Daarbij wordt er ook een specialie fluortoevoeging gedaan, zodat een eventuele lekkage in een later stadium beter kan worden getraceerd. De reparatie van lekkages en andere mankementen zijn niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Natuurlijk voeren wij deze alleen uit in overleg en na goedkeuring van de offerte!

Plan uw airco onderhoudsbeurt

 

seat occasioncheck

De SEAT Occasioncheck

Net een nieuwe SEAT occasion gekocht van particulier of wilt u uw SEAT verkopen? Kies dan voor de SEAT occasioncheck, voor slechts €59 controleren wij uw SEAT op 50 belangrijke punten. Vervolgens krijgt u een rapport waar alles op vermeld staat. Ook zullen vloeistoffen, indien nodig, kosteloos worden bijgevuld en ontvangt u gratis de originele 4-delige SEAT mattenset!

Plan uw occasioncheck

seat service auto poppe

Waarom SEAT Service

 1. Beste kwaliteit
  Wij weten alles over uw SEAT en zorgen ervoor dat uw SEAT in topconditie is en blijft.
 2. Transparant en betrouwbaar
  Voorafgaand bespreken we welke werkzaamheden nodig zijn en wat de kosten daarvan zijn. Pas als u akkoord gaat, dan starten we met het uitvoeren van de reparatie.
 3. Hoge restwaarde
  Doordat wij het beste onderhoud bieden voor uw SEAT betekent dat een langere levensduur en dus een hogere restwaarde.
 4. Vier jaar reparatiegarantie
  Op reparaties met originele SEAT onderdelen en ruildelen krijgt u 4 jaar garantie.