Volkswagen Bedrijfswagens reparatie en onderhoud

Met een specialist onder uw bedrijfswagen staat uw bedrijf nooit lang stil. Tijd is geld. Daarom is het goed om uw bedrijfswagen te laten onderhouden door onze Volkswagen bedrijfswagenspecialist. Hij kent uw bedrijfswagen als geen ander, beschikt over professionele Volkswagen apparatuur en hij monteert uitsluitend Volkswagen originele onderdelen.

Dankzij jarenlange ervaring en scholing is onze bedrijfswagenspecialist bovendien erg deskundig. Dit alles zorgt ervoor dat onze monteurs efficiënt kunnen werken, waarmee u tijd en daarmee kosten bespaart.

Werkplaatsafspraak maken

Volkswagen Bedrijfswagens onderhoudsbeurten

Regelmatig onderhoud van uw bedrijfswagen is belangrijk om veilig en zonder problemen op pad te blijven gaan. Voor Volkswagen Bedrijfswagens bieden wij twee soorten onderhoudsservice: variabel en vast.

apk keuring vw bedrijfswagens

All-in-APK nu voor €25

De APK is wettelijk verplicht. Hoe vaak en wanneer uw Bedrijfswagen voor APK op moet, ligt aan de leeftijd van uw auto. Kies je ervoor om de APK te combineren met onderhoud? Dan is de APK gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van €4,05. U kunt uw bedrijfswagen al twee maanden voor de eerstvolgende apk-vervaldatum laten keuren!

vw bedrijfswagens occasioncheck

Occasioncheck

Heeft u onlangs een Volkswagen Bedrijfswagen occasion gekocht maar niet via de officiële Bedrijfswagen dealer? Maak dan een afspraak voor de occasioncheck. Wij controleren dan voor slechts €49 de technische staat van uw bedrijfswagen. Na deze check rijdt u met een veilig en zeker gevoel weg in uw "nieuwe" bedrijfswagen.

Plan uw occasioncheck

 

 

airco onderhoudsservice auto poppe

Airco-onderhoudsservice

Aircocheck
Is uw airco toe aan onderhoud? Kom erachter met onze aircocheck. Binnen een kwartier en voor slechts €16,50 weet u of uw airco nog optimaal functioneert!

Airco-geurbehandeling
Zorg ervoor dat uw airco weer heerlijk fris ruikt met de airco-geurbehandeling voor €32,20.

Airco-onderhoud
Is er een airco onderhoudsbeurt nodig? Dan maken wij direct een afspraak met u. Vaak combineren we deze afspraak met een onderhoudsservice en/of APK, wel zo makkelijk. Een airco-onderhoudsbeurt kost €115,-.

Plan uw werkplaatsafspraak

Economy Service

Gaat uw Volkswagen Bedrijfswagen al wat langer mee? Dan is Volkswagen Bedrijfswagen Economy Service. Dat zijn lage prijze prijzen voor onderhoud en reparatie, maar wel met 100% Volkswagen kwaliteit en volwaardige garantie. Op deze manier bespaart u enorm op onderhoudskosten.

Economy Service is speciaal voor Volkswagen Bedrijfswagens die al wat langer meegaan:

✔ Lage onderhoudsprijzen;
✔ Gekwalificeerde Volkswagen monteurs;
✔ Gebruik van originele onderdelen;
✔ Twee jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden;
✔ Gratis APK bij onderhoud;
✔ Gratis pechhulp in Europa.

Plan een werkplaatsafspraak

7 servicebeloften bedrijfswagens

De 7 servicebeloften

Omdat u als ondernemer niet van stilstaan houdt kunt u altijd rekenen op onze service van Volkswagen Bedrijfswagens. Met onze 7 servicebeloften laten wij u zien hoe we u nog beter van dienst zijn.

4 jaar garantie vw bedrijswagens

Standaard 4 jaar garantie

Op de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en de Crafter krijgt u standaard 4 jaar garantie. Dit is 2 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar extra garantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten.

Ruitschade

Snel ruitherstel door Auto Poppe, terwijl je wacht

Je kunt nu voortaan je ruit bij Auto Poppe laten herstellen. Zo ben je verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften.

Volkswagen bedrijfswagens onderhoud en reparatie

Uw voordelen

  • Volkswagen vakspecialisten
  • Originele Volkswagen-onderdelen
  • ​Altijd een passende onderhoudsvorm voor iedereen
  • Fabrieksgarantie blijft behouden
  • Ondersteunende diensten, zoals vervangend vervoer en haal- en brengservice