Voorkom stilstand deze winter.
Voor mekaar. Met de Altijd Door Wintercheck

Met de Altijd Door Wintercheck weet je zeker dat je bus klaar is voor de koude wintermaanden. Zo voorkom je stilstand en weet je zeker dat je deze winter niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Onze gekwalificeerde monteurs kijken je bus namelijk na op 20 essentiële punten.Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur, exterieur en vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij. Plan dus snel een wintercheck voor je bedrijfswagen bij de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Plan je wintercheck

Accessoires voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Met ons grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, pas je jouw bedrijfswagen helemaal aan naar jouw (werk)wensen. Je bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op.

De Altijd Door Service

Omdat je kiest voor een bus van Volkswagen Bedrijfswagens, staat jouw bedrijf nooit stil. Omdat je mag rekenen op de kwaliteit en expertise van onze gekwalificeerde monteurs die altijd voor jou klaar staan. En omdat wij altijd onze beloftes nakomen, zodat jij zeker weet dat je altijd door kan blijven rijden.

Economy Service

Economy Service

Met Economy Service ontvang je 15% voordeel op onderhoud en aanvullende werkzaamheden. Het onderhoud wordt uitgevoerd door Volkswagen technici die speciaal opgeleid zijn voor jouw Volkswagen en wordt er altijd gewerkt met speciaal fabrieksvoorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd, zo blijft je Volkswagen een échte Volkswagen.

All-in-apk nu € 25

All-in-apk nu € 35

De APK (algemene periodieke keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak jouw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van jouw auto, de gewichtsklasse en het type brandstof. Combineer je de APK met onderhoud voor je bedrijfswagen, dan is de APK zelfs gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,35

De juiste autoband voor elk seizoen

De juiste autoband voor elk seizoen

Voor een optimale grip in alle omstandigheden zijn goede autobanden ontzettend belangrijk. Bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer zijn er winter-, zomer- en all season autobanden voor elk type weersomstandigheden verkrijgbaar. De profieldiepte van banden hebben invloed op de remweg van jouw bus. Het is belangrijk om de profieldiepte van uw autobanden geregeld te controleren en tijdig jouw banden te laten wisselen.

Specialistisch schadeherstel door Volkswagen Bedrijfswagens Merkzeker

Autoschade: niemand zit erop te wachten, maar helaas kan het op de weg altijd misgaan. Om de nasleep van bijvoorbeeld blikschade zo snel en goed mogelijk te laten verlopen, is er Volkswagen Bedrijfswagens MerkZeker schadeherstel.

Met We Connect is je Volkswagen bedrijfswagen altijd verbonden

De mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens helpen je nog beter op weg dankzij de juiste en altijd actuele informatie. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden, zoals We Connect, waardoor je altijd verbonden bent. Ontdek de verschillende diensten en mogelijkheden.

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app ben je altijd verbonden met je bedrijfswagen. De app geeft inzicht in je bedrijfswagen en houdt grip op je kosten. Zo rijd je tot 14% zuiniger met de rijstijlscore en heb je inzicht in zakelijke en privé gemaakte ritten. Verschil moet er zijn.

Plan een werkplaatsafspraak

Plan een werkplaatsafspraak

Op basis van je kenteken is het mogelijk om de onderhoudskosten van jouw bedrijfswagen in beeld te brengen. Kies vervolgens een tijdstip dat voor jou uitkomt en maak een afspraak.

Accessoires

Accessoires

Auto Poppe adviseert je graag over de accessoires die het beste bij jou en jouw gekochte Volkswagen Bedrijfswagen passen. Bovendien ben je met onze speciaal opgeleide monteurs altijd verzekerd van snelle en vakkundige montage.

Standaard 4 jaar garantie op iedere nieuwe bedrijfswagen

Standaard 4 jaar garantie op iedere nieuwe bedrijfswagen

Op de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en Crafter krijg je standaard 4 jaar garantie. Deze bestaat uit 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar extra garantie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kan je onbezorgd genieten van je Volkswagen bedrijfswagen. Hierbij is het wel van belang dat je Volkswagen volgens fabrieksvoorschrift onderhouden wordt. Zolang je dit bij Auto Poppe laat uitvoeren, ontvang je ook gratis pechhulp in heel Europa.