Volkswagen reparatie en onderhoud

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor Auto Poppe, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Volkswagen-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Werkplaatsafspraak maken 

Volkswagen onderhoudsbeurten

Het is van belang dat u uw Volkswagen regelmatig laat controleren en onderhouden, hiermee voorkomt u namelijk de kans op dure reparaties. U ontvangt op alle werkzaamheden en op de originele Volkswagen onderdelen 24 maanden garantie. Daarnaast ontvangt u ook nog gratis pechhulp in Europa na onderhoud. Ook bent u altijd op de hoogte van de prijs vooraf de onderhoudsbeurt.

De verschillende onderhoudsbeurten zijn een kleine onderhoudsbeurt, een grote onderhoudsbeurt, Volkswagen onderhoudsbeurt, APK-Keuring en een Airco-onderhoudsbeurt.

Volkswagen ID.3 Plus Moonstone Grey

Software 2.3 update voor jouw ID.

Natuurlijk wil jij het meeste uit je rit halen. Daarom hebben we software update 2.3 voor je Volkswagen ID. klaarstaan. De update zorgt dat jouw ID. is voorzien van de laatste digitale ontwikkelingen en optimalisaties, zoals een stijlvoller infotainmentsysteem en een verbeterd ID. Light. Geen zorgen, daarvoor hoef je niet naar Auto Poppe. De Over-the-Air updates download je terwijl je rijdt en je ID. installeert ze wanneer je stilstaat. Wel zo handig.

volkswagen occasioncheck

Occasioncheck

Is uw Volkswagen niet bij een officiële dealer gekocht of ben je van plan om uw Volkswagen te verkopen? Doe dan nu de Volkswagen Occasioncheck. Voor slechts €59 krijgt u een volledige inspectie op de belangrijkste punten en zullen uw vloeistoffen gratis worden bijgevuld. Na de inspectie ontvangt u een uitgebreid rapport met de bevindingen.

✓ Uw Volkswagen wordt nagekeken door een vakkundige monteur
✓ Direct inzicht in de technische staat van uw Volkswagen
✓ U weet precies welk onderhoud uw komend jaar kunt verwachten

Plan uw occasioncheck

Bandenwisselweken

Volkswagen bandenwissel

Wil jij ook goed voorbereid de herfst ontdekken? Vergeet dan niet jouw bandenwissel te plannen zodat je met een gerust gevoel op pad kan. Met winterbanden is je remweg al bij 7 graden Celsius een stuk korter en de kans op uitglijden vele malen kleiner. Dat maakt winters genieten wel zo veilig. En ben je toe aan nieuwe winterbanden, dan profiteer je nu van extra veel korting.

apk keuring bij auto poppe volkswagen

APK-Keuring

Uw Volkswagen wordt door onze keurmeester gecontroleerd op de wettelijk vastgestelde APK-eisen.

  • All-in prijs, incl. afmeldkosten, EOBD-scan of roetmeting;
  • Gratis APK bij onderhoudsbeurt;
  • Wettelijk verplicht.

Airco onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud van uw airco is belangrijk voor een optimale werking. Wij adviseren dan ook om eens per drie jaar airco onderhoud uit te voeren!

Airco-check: €20
Airco-geurbehandeling: €39
Airco-onderhoud, inclusief geurbehandeling (t/m modeljaar 2016): €139
Airco-onderhoud, inclusief geurbehandeling (vanaf modeljaar 2017): €189

Plan uw Airco-onderhoudsbeurt

Volkswagen Economy Service

Goed onderhoud voor een lage prijs? Kies dan voor Economy Service.

Voor oudere Volkswagen modellen blijft de Volkswagen dealer een goed maar ook voordelig adres voor uw onderhoud en reparatie. Voor een aantal Volkswagen modellen heeft de dealer namelijk voordelige onderhoudstarieven. Daarnaast hebben we voor een Volkswagen van 5 jaar of ouder Volkswagen Economy Onderdelen. Volkswagen onderdelen, maar dan speciaal ontwikkelt voor de oudere Volkswagen modellen. Deze onderdelen zijn voordeliger dan Originele Onderdelen maar ook 100% Volkswagen en 2 jaar garantie. Samen met de verlengde onderhoudsintervallen en de keuze voor Volkswagen Economy onderdelen bespaart u aanzienlijk op uw onderhouds- en reparatiekosten.

Economy Service is speciaal voor Volkswagens die al wat langer meegaan:

✔ Lage en transparante onderhoudsprijzen;
✔ Gekwalificeerde Volkswagen monteurs;
✔ Inclusief APK en garantie op uitgevoerde werkzaamheden;
✔ Gratis pechhulp binnen Europa.

Bereken uw onderhoudsprijs

Plan een werkplaatsafspraak

Infotainment en audio

Met de infotainmentsystemen van Volkswagen vindt u niet alleen de beste route naar uw bestemming, maar is ook de rit ernaartoe een unieke en aangename ervaring. Geniet van de uitstekende, fijn afgestemde geluidskwaliteit van de soundsystemen. Vind ook meer informatie over, CarNet, navigatie updates, mobiele telefonie en hoe u – indien nodig – uw infotainmentsysteem op de nieuwste stand kunt brengen.

service volkswagen auto poppe

Service. Voor iedere Volkswagen.

Voordelen:

✓ Volkswagen vakspecialisten;
✓ Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf;
✓ Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
✓ Twee jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden;
✓ Lage onderhoudsprijzen voor oudere Volkswagen modellen;
✓ Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets);
✓ Originele Volkswagen onderdelen;
✓ Gratis APK i.c.m onderhoud.