Direct leverbaar

Vanwege het wereldwijde tekort aan chips en semi-conductors is er momenteel schaarste als het gaat om de beschikbaarheid van nieuwe auto's. Auto Poppe heeft hier rekening mee gehouden en een groot aantal voorraadauto's besteld op het moment dat ze nog leverbaar waren.

Inruilen

Door de schaarste van nieuwe auto's is er een run ontstaan op (jong-) gebruikte auto's. Op dit moment kan Auto Poppe jong gebruikte auto's heel goed gebruiken.

Direct uit voorraad leverbaar

Nu uit voorraad leverbaar

Ontdek de voorraad en vind een ENYAQ die bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een ENYAQ Limited Edition uit voorraad. Deze is direct leverbaar en ook nog eens extra volledig uitgerust met optiepakketten.

Elektrisch rijden training

Bij de aanschaf van een ENYAQ iV of ENYAQ COUPÉ iV krijg je een elektrisch rijden training cadeau. Tijdens deze training leer je hoe je slim kunt om gaan met je actieradius en de verschillende rij assistenten die het rijden in een elektrische auto nog comfortabeler maken.

Tot en met 7 jaar onderhoud

De Enyaq iV wordt standaard geleverd inclusief tot en met 7 jaar onderhoud, waarbij de auto, wanneer nodig, op alle belangrijke punten gecontroleerd wordt. Ook voeren we gelijk een APK uit indien het nodig is. Zo houd je je Enyaq iV zo lang mogelijk als nieuw.

Bekijk onze voorraad

1/

Škoda ENYAQ iV

62 kWh Batterij 60 Elektromotor 180 1AT Sportline
2023
|
Electrisch
|
Automatisch
Direct beschikbaar
€ 53.830,-

Ervaar 'm zelf

Selecteer je model, plan een proefrit in en ervaar je favoriete model in het echt. Waar wacht je nog op? Plan een proefrit bij Auto Poppe!

Plan een proefrit

Private Lease

Met Private Lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag in je Škoda. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Škoda!

Bekijk de modellen

Offerte aanvragen

Vind een betrouwbare Škoda bij Auto Poppe. Vraag nu een offerte aan! De Škoda Enyaq iV is bij Auto Poppe uit voorraad leverbaar. Bekijk de modellen!

Offerte aanvragen