Waarom Dealerglass?

Waarom Dealerglass?

✓ Reparatie door een erkende merkdealer
✓ Reparatie volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
✓ Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
✓ Afspraak bij jou in de buurt
✓ Wij regelen alles met je verzekeraar of leasemaatschappij

Plan je werkplaatsafspraak

Sterretje

Een sterretje in je ruit is niet alleen lelijk, maar ook onveilig. Door slecht wegdek of plotselinge temperatuurverschillen kan dat sterretje zomaar een barst worden, of erger. Laat daarom ruitschade zo snel mogelijk repareren. Via Dealerglass gebeurt dat altijd bij Auto Poppe. Plak bij de vorming van een sterretje direct beschermende stickers er overheen, zo voorkom je eventuele grotere schade. Maak daarna direct een afspraak met de Dealerglass om je ruit snel en vakkundig door Auto Poppe te laten maken.

Ruitvervanging

Bij het plaatsen van een nieuwe moderne voorruit is het cruciaal dat rijassistentiesystemen de juiste informatie van camera's en sensoren blijven ontvangen. Alleen zo is de veiligheid gewaarborgd. Daarom maakt Auto Poppe bij ruitschade gebruik van ŠKODA Originele Onderdelen en door ŠKODA goedgekeurde kalibratie en reparatie technieken. Deze reparaties zijn in goede handen bij de perfect getrainde technici van Auto Poppe. Dit alles leidt zowel optisch als op het gebied van veiligheid altijd tot een perfect, fabrieksnieuw resultaat. Daarbij blijft de fabrieksgarantie van kracht.

ŠKODA autoverzekering

Wist je dat ŠKODA een eigen autoverzekering aanbiedt? Dit kan interessant zijn omdat je profiteert van een aantrekkelijke premie en verzekerd bent van de beste afhandeling bij pech gevallen. Je kunt kiezen uit een WA, WA+ en All risk autoverzekering. Er past dus altijd wel een ŠKODA autoverzekering bij jou!

Bereken jouw premie