7 redenen om naar Auto Poppe te gaan

Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf

.

Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.

.

Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.

.

Altijd gebruik van originele onderdelen

.

Altijd vervangend vervoer beschikbaar.

.

4 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

.

Gekwalificeerde Volkswagen technici

.

Is het al tijd voor een onderhoudsbeurt?

Vul je kenteken in, ontdek wanneer jouw APK verloopt en maak direct een afspraak in één van onze werkplaatsen.

Maak een werkplaatsafspraak

15% voordeel. Hoe zit dat?
Voor oudere Volkswagen modellen geldt dat Auto Poppe minder hoeft te investeren in werkplaatsapparatuur en opleiding. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Economy Parts, dit zijn originele Volkswagen onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor modellen vanaf 5 jaar en ouder. Kortom: je profiteert van jarenlange ervaring.

Is Auto Poppe duurder dan een universeel autobedrijf?
Toegegeven: in sommige gevallen wel. Maar vaak is goedkoop, duurkoop. De monteurs van Volkswagen zijn speciaal getraind en kennen je Volkswagen dankzij jarenlange ervaring door en door. Ook hebben ze altijd de laatste software-updates en het voorgeschreven gereedschap tot hun beschikking, en werken ze met originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de veiligheid en kwaliteit gewaarborgd, iets wat wij het belangrijkste vinden. Daarnaast profiteer je met Economy Service ook van gratis pechhulp in bijna heel Europa en 4 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen. Ook bij services zoals de APK of een band vervangen is de Volkswagen dealer vaak goedkoper dan een fastfitter of universeel autobedrijf. Dus duurder? Het is maar hoe je het bekijkt.

Waarom onderhoud uit laten voeren bij Auto Poppe?
De monteurs van Volkswagen zijn speciaal getraind, zodat ze jouw Volkswagen door en door kennen. Ook hebben ze het juiste gereedschap om je Volkswagen snel en vakkundig onder handen te nemen. Alles gaat volgens fabrieksvoorschrift en met originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. Daarnaast komt er in het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen dealer (Auto Poppe), een dikke plus voor de restwaarde.

Wanneer krijg ik gratis pechhulp?
Zodra je Volkswagen onderhoud heeft gehad bij Auto Poppe, dus volgens fabrieksvoorschrift, kun je gebruikmaken van je gratis pechhulp binnen Europa. Je hebt dus geen abonnement op een andere pechhulpdienst meer nodig. Dat scheelt je al gauw € 100 per jaar. Heb je pech? Dan komt Auto Poppe je helpen of schakelen we de ANWB in. We zorgen dat je altijd binnen 2 uur weer mobiel bent. Als het nodig is, krijg je een vervangende auto die je 3 dagen kosteloos mag gebruiken.

Kan ik mijn APK tegelijk laten uitvoeren met een onderhoudsbeurt?
Jazeker. Uiteraard kan dit tegelijk. De APK is dan zelfs gratis. Je betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,35. Je kunt de APK al twee maanden voor de vervaldatum laten uitvoeren.

Wat valt onder Economy Service?
Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagen modellen, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers, airco-servicebeurt en remdelen vallen niet onder deze service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.