Direct leverbaar

Vanwege het wereldwijde tekort aan chips en semi-conductors is er momenteel schaarste als het gaat om de beschikbaarheid van nieuwe auto's. Auto Poppe heeft hier rekening mee gehouden en een groot aantal voorraadauto's besteld op het moment dat ze nog leverbaar waren.

Inruilen

Door de schaarste van nieuwe auto's is er een run ontstaan op (jong-) gebruikte auto's. Op dit moment kan Auto Poppe jong gebruikte auto's heel goed gebruiken.

Welk model is voor jou?

ID.4

Vanaf € 48.190
Private Lease € 775 p.m.
De volledig elektrische SUV

ID.5

Vanaf € 50.890
Private Lease € 829 p.m.
Zo stijlvol kan elektrisch zijn

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is de toekomst. Bij Auto Poppe vertellen we u alles wat u moet weten over het aanschaffen, opladen, onderhouden en rijden van een elektrische auto.

Ervaar 'm zelf

Selecteer je model, plan een proefrit in en ervaar je favoriete model in het echt. Waar wacht je nog op? Plan een proefrit bij Auto Poppe!

Plan een proefrit

Private Lease

Met Private Lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag in je Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Bekijk de modellen

Offerte aanvragen

Vind een betrouwbare Volkswagen bij Auto Poppe. Vraag nu een offerte aan! De Volkswagen ID.4 en ID.5 zijn bij Auto Poppe uit voorraad leverbaar. Bekijk de modellen!

Offerte aanvragen