Extra veel voordeel

We beginnen het voorjaar goed. Met extra veel voordeel. Profiteer van korting oplopend tot € 3.780. Je vindt alle acties op deze pagina.

 

Gratis metallic lak

Een complete en luxe auto, maar tegen een lagere prijs? Dat wil toch iedereen! Daarom komen wij met een extra voordeel bij aankoop van een Volkswagen uit voorraad: ontvang de metallic lak gratis. Profiteer daardoor van maximaal € 1.280 korting!

Bekijk de voorraad

Private Lease acties

Het is nu nog voordeliger om een auto te nemen met Private Lease. Vanaf het vaste tarief, krijg je nu € 20 p/m korting bij Auto Poppe. Private Lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag in je Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar aan het tanken of laden te denken. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Polo

Nu vanaf € 399  € 379 p/m

*Tarieven o.b.v. 60 maanden / 10.000 km

Taigo

Nu vanaf € 399  € 379  p/m

*Tarieven o.b.v. 60 maanden / 10.000 km

T-Cross

Vanaf € 469  € 449  p/m

*Tarieven o.b.v. 60 maanden / 10.000 km

T-Roc

Nu vanaf € 489  € 469  p/m

*Tarieven o.b.v. 60 maanden / 10.000 km

Of kies voor een ander model

.

Extra inruilvoordeel op jouw auto

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel jij kunt besparen.

Polo

Inruilvoordeel € 1.500

Zo compact. Zo compleet. Zo Polo.

Stel samen

T-Cross

Inruilvoordeel € 2.000

Wat je ook onderneemt, onze kleinste SUV staat voor je klaar.

Stel samen

Taigo

Inruilvoordeel € 2.000

Sportief als een coupé. Ruim als een SUV.

Stel samen

T-Roc

Inruilvoordeel € 2.000

Krachtig kan ook stijlvol zijn. Ontdek onze compacte SUV.

Stel samen

Liever een ander model?

Bij inlevering van een van bovenstaande modellen is het extra inruilvoordeel toepasbaar op elke nieuwe Volkswagen die jij aanschaft. Bekijk daarom de gehele voorraad.

Wat zijn de voorwaarden?

Deze actie is geldig vanaf 01-04-2023 t/m 30-04-2023 en geldt bij het kopen van een nieuwe Volkswagen uit voorraad. De inruilpremie is niet van toepassing bij Private Lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan. De korting is gebaseerd op het samenvoegen van de metallic lak en de inruilpremie. De vanaf prijs is inclusief de korting.