Wintercheck voor € 20

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de Audi Wintercheck kunt u zonder omkijken de winter in. Voor € 20 wordt uw Audi gecontroleerd op 20 cruciale punten en, indien nodig, worden de vloeistoffen bijgevuld. Maak direct een afspraak.

Bandenwissel nu al vanaf € 39

Winterbanden hebben aanzienlijk meer grip op ijs in de sneeuw. En met het zachtere rubber hebben ze niet alleen op deze ondergrond meer grip, onder de 7 graden Celsius kunnen ze uw remweg soms wel met de helft verkorten. Meer grip, dubbel zoveel avontuur. Maak meteen een afspraak voor onze extra voordelige bandenwissel.

Voordeel op Audi dakdragers, -koffers en ski- en snowboardhouders

Deze winter ontvangt u € 100 voordeel op Audi dakkoffers en tot 25% voordeel op Audi Originele Accessoires.

APK

Bij Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Auto Poppe beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Audi vakkundig uit te voeren.

Plan een APK

Audi checks

Uw Audi is in goede handen bij Auto Poppe. Door onze vooruitstrevende techniek heeft uw Audi lange onderhoudsintervallen (30.000 km of 2 jaar). Tussentijdse controles op vitale slijtagedelen zijn noodzakelijk. Wisselingen van seizoen zijn goede momenten om een extra check te laten doen zodat u er verzekerd van bent dat uw Audi in topconditie verkeert.

Meer over Audi checks

Audi onderhoudsproducten

Een Audi kan zo’n beetje alles weerstaan. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken of wat vuil. Zeker als u weet dat er een speciaal assortiment is ontwikkeld met eenvoudige reinigingsoplossingen. Ontdek de uitgebreide reinigings- en beschermingsoplossingen van Audi.

Bekijk alle Audi onderhoudsproducten