Wintercheck

Tijdens de winterperiode wordt er veel gevraagd van je Volkswagen: regen, sneeuw en kou moeten getrotseerd worden. Om je Volkswagen voor te bereiden op de winter controleren we graag je Volkswagen op 20 essentiële punten. Deze punten hebben we hieronder op een rij gezet voor je. Plan op tijd een Wintercheck in en je krijgt een warme, kwalitatief hoogwaardige Volkswagen muts cadeau! (t.w.v. € 19,95 en op=op).

Winterbanden

Met winterbanden wordt de remweg onder de 7 graden celcius behoorlijk verkort. Dit komt doordat het rubber van een winterband ook bij koude temperaturen zacht blijft en dus maximale grip heeft op het wegdek. Daarnaast zorgt het grove profiel en soepele lamellen dat de banden als het ware sneeuw, ijs en modder vastgrijpen. Ook zijn in de meeste wintersportgebieden winterbanden verplicht, zoals Oostenrijk. Voor slechts 39 euro wisselen we al een complete winterset. Plan daarom op tijd je afspraak in.

Accessoires

Kijk eens in de Volkswagen webshop! Daar hebben we alles wat je nodig hebt om je Volkswagen helemaal winterproof te maken. Denk aan een calamiteitenkit, rubberen mattensets en veel handige artikelen om je kofferbak schoon en opgeruimd te houden.

Maak je Volkswagen winterklaar

Maak je Volkswagen winterklaar

Tijdens de winterperiode wil je erop vertrouwen dat je Volkswagen altijd voor je klaar staat. Met een aantal tips en adviezen willen we ervoor zorgen dat je veilig de winter door komt. Het allerbelangrijkste: zorg bijvoorbeeld voor de juiste banden tijdens de winterperiode. En wist je dat nummer één oorzaak van de pechgevallen in de winter veroorzaakt wordt door een lege accu?

Rubberen matten

Rubberen matten

Houd je interieur schoon tijdens de winter. Nu met 20% korting.

Bagageboxen

Voor als je graag wat ruimte overhoudt in de auto. Nu vanaf € 199.

IJskrabber

Maak je Volkswagen eenvoudig sneeuw en ijsvrij. Van € 7,95 voor € 4,95.

Volkswagen Wintercampagne

Volkswagen muts cadeau!

Plan op tijd een wintercheck in en je krijgt een warme, kwalitatief hoogwaardige Volkswagen muts cadeau! (t.w.v. € 19,95 en op=op).

Hoe lang duurt een wintercheck?

De wintercheck duurt ongeveer een half uur. We adviseren je op tijd een werkplaatsafspraak in te plannen aangezien het drukker is dan normaal in onze werkplaatsen. Er is altijd een gratis leenfiets beschikbaar. Ook kun je blijven wachten en genieten van de nieuwste modellen in de showroom.

Plan de wintercheck

Nieuwe winterbanden?

Heb je nog geen winterbanden en wil je deze graag laten monteren? Dat kan, Auto Poppe heeft voor elk model de juiste winterband tegen de juiste prijs. Neem contact op met Auto Poppe om voor meer informatie.

Neem contact op