Direct leverbaar

Vanwege het wereldwijde tekort aan chips en semi-conductors is er momenteel schaarste als het gaat om de beschikbaarheid van nieuwe auto's. Auto Poppe heeft hier rekening mee gehouden en een groot aantal voorraadauto's besteld op het moment dat ze nog leverbaar waren.

Inruilen

Door de schaarste van nieuwe auto's is er een run ontstaan op (jong-) gebruikte auto's. Op dit moment kan Auto Poppe jong gebruikte auto's heel goed gebruiken.

Welk model is voor jou?

Taigo

Taigo

Verkrijgbaar vanaf € 29.140
private lease 'm vanaf € 459 p.m.

€ 500 cashback

T-Cross

T-Cross

Verkrijgbaar vanaf € 29.390
Private lease 'm vanaf € 469 p.m.

€ 500 cashback

T-Roc

T-Roc

Verkrijgbaar vanaf € 32.640
Private lease 'm vanaf € 489 p.m.

€ 1.000 cashback

Zeeuwse Bonussen

Ervaar 'm zelf

Selecteer je model, plan een proefrit in en ervaar je favoriete model in het echt. Waar wacht je nog op? Plan een proefrit bij Auto Poppe!

Plan een proefrit

Private Lease

Rijd je al een Volkswagen via Private Lease? Dan profiteer je van aanvullende retentie korting bij Auto Poppe. Bij het verlengen van een nieuw contract, profiteer je van € 20 korting p.m. op alle modellen.

Bekijk de modellen

Disclaimer

Deze actie is geldig t/m 31 december 2022 en alleen voor de Auto Poppe Volkswagen vestiging, voorraad modellen en de bestelde voorraad. Je ontvangt na aanschaf van een nieuwe Volkswagen een prachtig cashback bedrag op je rekening t.w.v. van € 500 of € 1000. Vraag onze verkoopadviseurs voor meer informatie.