Filter op
30 mei 2022

Auto Poppe is trotse sponsor van de ZLM Tour 2022

Van 8 t/m 12 juni is het zover: de ZLM Tour. Het belooft een groot wielerfeest te worden.

16 mei 2022

Winnaars van de Audi Twin Cup!

Onze toppers Eelco, Marcel en Rob hebben wederom de 1e prijs gewonnen in de Audi Twin Cup.

25 april 2022

Audi urbansphere concept car

Audi presenteert op de Beijing Auto Show 2022 de urbansphere concept. Dit studiemodel is specifiek ontworpen voor het verkeer in drukke Chinese metropolen, waar persoonlijke ruimte schaars is.

25 maart 2022

Winactie Audi Lifetime Service

Dhr. Van Goethem heeft via Audi Lifetime Service een cheque gewonnen voor de Audi Driving Experience op het circuit in Assen!

21 maart 2022

Blik op de toekomst: Audi A6 Avant e-tron concept

Audi presenteert de tweede A6 e-tron concept: de elegante en praktische Avant. Net als de A6 e-tron Sportback concept blikt de Avant vooruit naar de productieversie van een elektrisch aangedreven model op basis van het geavanceerde PPE-platform.

 

16 maart 2022

De nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo: iconen voor een nieuw tijdperk

Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens presenteren de nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. De ID. Buzz en ID. Buzz Cargo verschijnen dit najaar bij de Nederlandse showrooms en zijn vanaf mei te bestellen.

16 maart 2022

Kijktip: zo wordt jouw ŠKODA ENYAQ iV COUPÉ gebouwd

De ENYAQ iV COUPÉ komt eraan: de elektrische RS wordt in april verwacht en de andere uitvoeringen volgen in juli.

10 maart 2022

De nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo: iconen voor een nieuw tijdperk

Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens presenteren de nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. De ID. Buzz en ID. Buzz Cargo verschijnen dit najaar bij Auto Poppe en zijn vanaf mei te bestellen.

22 februari 2022

Zo lang gaat de accu van een elektrische auto mee

Hoe lang gaat de accu van een elektrische auto mee?

22 februari 2022

Gecamoufleerde ID. Buzz bezoekt Nederland op weg naar wereldpremière

In aanloop naar zijn officiële wereldpremière op 9 maart aanstaande is de Volkswagen ID. Buzz ‘on tour’ in Europa om meters te maken.

16 februari 2022

Nieuwe T-Roc geprijsd en nu te bestellen

Volkswagen heeft de T-Roc volledig in het nieuw gestoken en voorzien van flinke optische en technologische upgrades.

15 februari 2022

Een klasse apart: vernieuwde Audi A8 nu te bestellen

Meer dan ooit is de Audi A8 een klasse apart. Zijn nieuwe design springt direct in het oog. Daarnaast dragen hoogwaardige technologieën en een buitengewoon complete standaarduitrusting bij aan een unieke comfort- en rijbeleving.

31 januari 2022

ENYAQ COUPÉ iV: elegant, sportief en praktisch

ŠKODA breidt de elektrische line-up uit met de ENYAQ COUPÉ iV. De elegant gelijnde nieuweling wordt ook direct leverbaar als sportieve RS-uitvoering. Met een Cw-waarde van 0,234 is de ENYAQ COUPÉ iV nog gestroomlijnder dan de ENYAQ iV SUV. Mede hierdoor is een maximale actieradius van 545 km* mogelijk. Daarbij smelten stijl en gebruiksgemak samen. Er is alle ruimte voor vijf personen en de bagageruimte heeft een inhoud van 570 liter. Er is keuze uit twee accupakketten, vier vermogensvarianten (van 132 kW tot 220 kW voor de RS) en achter- en vierwielaandrijving. Met de Design Selections is de uitrusting eenvoudig naar eigen wens samen te stellen. De ENYAQ COUPÉ iV wordt in mei in Nederland verwacht als COUPÉ RS iV, de overige uitvoeringen volgen begin juli.

28 januari 2022

Volkswagen start productie ID.5

Volkswagen is in het Duitse Zwickau officieel gestart met de productie van de ID.5 en ID.5 GTX. Daarmee is de transformatie van een autofabriek voor brandstofauto’s naar een locatie waar alleen elektrische modellen worden geproduceerd succesvol afgerond. De productiefaciliteit is de eerste massaproductiefabriek ter wereld die volledig is omgebouwd. Op basis van het modulaire platform voor elektrische auto’s (MEB) worden inmiddels zes modellen van Volkswagen, Audi en CUPRA in Zwickau geproduceerd.

27 januari 2022

Audi overtreft zijn Europese CO2-doelstelling in 2021

Uit voorlopige cijfers blijkt dat Audi zijn CO2 vlootemissiedoelstellingen voor de Europese Unie plus Noorwegen en IJsland in 2021 heeft overtroffen. Met een waarde van 122 g/km presteerde de onderneming overtuigend beter ten opzichte van de wettelijk bepaalde doelstelling van 129 g/km. Met dit positieve resultaat heeft Audi een sterke bijdrage geleverd aan de totale vlootwaarde van de Volkswagen Groep, die niet alleen voldeed aan de wettelijke vereisten, maar daar zelfs onder bleef.