Filter op
11 oktober 2021

ŠKODA ENYAQ iV ‘Beste Nieuwkomer’ in Zakenauto van het Jaar-verkiezing

Tijdens de Zakenauto van het Jaar-verkiezing is de ŠKODA ENYAQ iV uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer’. Daarmee krijgt de eerste elektrische SUV van ŠKODA een passende erkenning voor een succesvolle introductie die de ENYAQ iV in amper een half jaar tijd in de top van bestverkochte elektrische auto’s van ons land heeft gebracht.

08 oktober 2021

Elektrische ID.3 trekt zo’n 70.000 nieuwe Volkswagen-klanten

De volledig elektrische Volkswagen ID.3 doet het uitstekend na zijn eerste jaar op de Europese markt. “De auto is een absoluut verkoopsucces!

05 oktober 2021

AUTOBEST roept SEAT Leon uit tot ‘Best Buy Car of Europe 2021’

De SEAT Leon is bekroond met de AUTOBEST ‘Best Buy Car of Europe 2021’ award. SEAT ontving de onderscheiding gisteravond in Barcelona tijdens de 20e editie van de AUTOBEST Gala Awards.

30 september 2021

Auto Poppe Audi team #1 Techniek

𝗔𝘂𝗱𝗶 𝗧𝘄𝗶𝗻 𝗖𝘂𝗽! | Het Auto Poppe Audi techniek team uit Goes heeft een super prestatie geleverd door als eerste te eindigen tijdens de Audi Twin Cup 2021 (derde keer op rij) Gefeliciteerd heren!

07 september 2021

ID. LIFE: Volkswagen’s visie op de elektrische compacte klasse

Volkswagen versnelt met de ACCELERATE-strategie opnieuw zijn elektrificatie-offensief en maakt duurzame mobiliteit voor nog meer mensen bereikbaar. Het merk brengt in 2025 een nieuw lid van de ID. Family op de markt, in het segment van de compacte auto's. De vanafprijs ligt tussen de 20.000 en 25.000 euro. Het ID. LIFE studiemodel, dat Volkswagen op de IAA Mobility 2021 in München presenteert, blikt alvast vooruit op de mogelijke looks van deze auto.

03 september 2021

Audi grandsphere definieert first class limousine

Op de IAA München 2021 presenteert Audi de grandsphere concept car. Deze 5,35 meter lange limousine biedt de ‘first class’ luxe van een privéjet en combineert die met een unieke interieurervaring. Doordat de Audi grandsphere autonoom kan rijden (level 4), krijgen ruimte en bewegingsvrijheid een nieuwe dimensie. Wanneer de pedalen, stuur en displays verdwijnen, kunnen de inzittenden genieten van een luxe lounge met een vrijwel onbelemmerd zicht rondom.

31 augustus 2021

Audi versnelt zijn transformatie met ‘Vorsprung 2030’

Audi stelt duidelijke doelen voor de toekomst. Zo streeft het merk met de vier ringen ernaar om in 2030 50% meer auto’s te verkopen dan nu én om klanten van elektrisch aangedreven modellen een unieke reisbeleving te bieden met een eigen ecosysteem. Tevens stelt Audi zich ten doel om toonaangevend te zijn op het gebied van technologie. Dit alles staat vastomlijnd in de nieuwe strategie ‘Vorsprung 2030’. Eerder maakte Audi al bekend dat het vanaf 2026 alleen nog elektrisch aangedreven modellen introduceert en dat de productie van verbrandingsmotoren tussen nu en 2033 geleidelijk wordt afgebouwd.

23 augustus 2021

Nieuwe ŠKODA FABIA: Simply Clever in de overtreffende trap

Met maar liefst 43 slimme oplossingen die elke rit makkelijker maken, tilt de nieuwe FABIA Simply Clever naar een nieuw level. In de FABIA debuteren vijf (optionele) nieuwe Simply Clever functies terwijl acht oplossingen afkomstig zijn uit grotere modellen van het merk. Zo is de nieuwe FABIA er nu met een flexibele opbergruimte, handige houders voor pennen en cards én een paraplu in de passagiersdeur.

20 augustus 2021

Audi Q4 e-tron voortaan als Edition, Advanced edition en S edition

Audi presenteert de nieuwe, reguliere Edition-uitvoeringen van de elektrische Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron. Daarmee komt er een einde aan de beschikbaarheid van de Launch edition introductieversies. De volledig elektrisch aangedreven Q4 e-tron-modellen zijn er voortaan als Edition, luxe Advanced edition en sportieve S edition.

17 augustus 2021

Volkswagen onthult ID.5 GTX tijdens IAA in München

De Volkswagen ID.5 GTX beleeft op 7 september zijn internationale showdebuut als productierijpe, licht gecamoufleerde concept car op de IAA in München. Volkswagen’s eerste elektrische SUV-coupé combineert de stijl van een coupé en de praktische mogelijkheden van een SUV met volledig elektrische vierwielaandrijving en twee elektromotoren. De sportieve gezinsauto is daarnaast volledig connected, kan updates over-the-air ontvangen en is uitgerust met Car2X-technologie.

13 augustus 2021

Audi skysphere: een nieuwe visie op flexibele ruimte

Tijdens de Car Week in Monterey presenteert Audi de skysphere, de eerste van een reeks nieuwe concept cars. De skysphere is een elektrisch aangedreven roadster. Zijn lijnvoering zet de toon voor het Audi-design van de toekomst. Bovenal toont Audi met dit studiemodel zijn visie op het luxesegment van morgen. Daarbij wordt het interieur een interactieve ruimte en maakt het flexibele platform het mogelijk om de auto op verschillende manieren te beleven.

30 juli 2021

Nieuwe Audi RS 3 nu te bestellen

Met hun prestatiegerichte design, een 294 kW/400 pk sterke vijfcilindermotor en de unieke RS torque splitter staan de nieuwe RS 3 Sportback en RS 3 Limousine voor puur rijplezier, iedere dag weer. Ook het gedigitaliseerde interieur ademt de RS-typische sportiviteit. De nieuwe topsporters zijn nu te bestellen bij de Audi Sport dealer. De RS 3 Sportback is leverbaar vanaf € 92.607 en de RS 3 Limousine vanaf € 93.255.

29 juli 2021

De nieuwe Taigo: de sportieve crossover van Volkswagen

Volkswagen heeft het doek getrokken van de compleet nieuwe Taigo. De nieuwste crossover van het merk maakt indruk met z’n sportieve design, een ruim interieur en de modernste assistentiesystemen waarmee hij semi-autonoom kan rijden. De Volkswagen Taigo wordt begin volgend jaar in Nederland verwacht.

23 juli 2021

Laat je niet foppen! 5 fabels over elektrische auto´s

Iedereen heeft een mening over elektrisch rijden. Jij bent wellicht een voorstander, maar je buurman is er nog niet klaar voor. Wat je standpunt ook is, laat je niet foppen door deze fabels.

23 juli 2021

Nieuwe Audi RS 3: vijfcilinder powerhouse voor elke dag

Met de nieuwe RS 3 Sportback en RS 3 Limousine tilt Audi het veelgeprezen RS 3-concept naar een next level. De 294 kW/400 pk sterke vijfcilindermotor zorgt samen met de nieuwe RS Torque Splitter voor topprestaties en maximaal rijplezier. Ook de brede carrosserie en het hightech interieur laten geen twijfel bestaan over de sportieve aspiraties van de nieuwe modellen. De nieuwe Audi RS 3 Sportback en Limousine worden deze herfst op de markt verwacht.