Met Private Lease rijd je voor een vast, all-inclusive maandbedrag in een splinternieuwe
Volkswagen. Kies jouw favoriete model en rijd binnenkort zorgeloos in een Volkswagen!

Alles standaard inbegrepen

Je betaalt alleen de brandstof

Vast bedrag per maand

Je weet exact waar je aan toe bent

Kosteloos opzeggen

Bij onverwachte situaties, zoals werkloosheid

Naar wens samenstellen

Naar wens samenstellen

Stel je auto volledig naar wens samen

Onze Private Lease-modellen

Private lease in 5 stappen

 

Stap 1

Kies een passend model en stel deze samen

Stap 2

Stel jouw ideale Private Lease contract op

Stap 3

Vraag online een proefrit of offerte aan

Stap 4

Wij doen de financiële check

Stap 5

Wij leveren je nieuwe Volkswagen

Veelgestelde vragen

Wat houdt Volkswagen Private lease in?

Het Volkswagen Abonnement is gebaseerd op private lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. Volkswagen Private lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 72 uur (bij Volkswagen Abonnement na 24 uur), (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW. Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld het wassen van de auto. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen leasen?

Iedereen met een geldig autorijbewijs kan een Volkswagen Abonnement aanvragen. Om te controleren of het Volkswagen Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het Volkswagen Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ga je voor Private Lease, dan kun je je huidige auto inruilen. De Volkswagen dealer bekijkt de waarde van de auto die je wil inruilen en doet een voorstel. Ben je tevreden met het aanbod? Dan zorgen we bij het afleveren van je nieuwe Volkswagen dat je huidige auto wordt vrijgewaard en het afgesproken bedrag zo snel mogelijk op je rekening staat. Wel zo fijn.

Mogen anderen in de auto rijden?

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

Meer informatie over Private Lease

Zo werkt Private Lease

Hoe werkt Private Lease?

Dit zijn de voordelen van Private Lease

Dit zijn de voordelen van Private Lease

Private Lease

Private Leasen of kopen? Private Lease of kopen?

Wat zijn de voorwaarden?

Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 juni 2024. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Ontvang ook mogelijk SEPP subsidie over de eerste 48 maanden (€ 61,45 per maand) in het Private Lease contract. Je dient de SEPP subsidie zelf aan te vragen