ŠKODA Reparatie en Onderhoud

Bij Auto Poppe ŠKODA Service bent u van harte welkom met iedere ŠKODA. Regelmatig en kundig onderhoud van uw ŠKODA vinden wij erg belangrijk, dit zorgt er namelijk voor dat uw ŠKODA in goede conditie blijft. Auto Poppe ŠKODA Service is officieel ŠKODA Service dealer voor Zeeland. Op het gebied van onderhoud voldoet Auto Poppe aan alle eisen. Alle computers en gereedschappen zijn van hoge kwaliteit en ook de monteurs beschikken over de juiste kennis en gaan regelmatig naar cursussen of trainingen om bij te leren over de nieuwste technieken.

Werkplaatsafspraak maken

ŠKODA onderhoudsbeurten

Onze ervaren ŠKODA monteurs zorgen ervoor dat u zorgeloos op weg kunt. Verzekerd van de beste service, hoge kwaliteit en bovendien een scherpe prijs. Daarbovenop heet u altijd 4 jaar garantie op alle reparaties.

U kunt bij ons terecht voor vast onderhoud, LongLife onderhoud, APK-Keuring en airco onderhoud.

apk inplannen skoda

ŠKODA APK €30,-

De APK is een verplichte keuring voor auto's die ouder zijn dan vier jaar (drie jaar voor dieselauto's). Tijdens de APK wordt uw ŠKODA op veel punten gecontroleerd. Bij Auto Poppe kunt u uw ŠKODA laten keuren voor slechts €30,- door onze getrainde technici, die uw ŠKODA tot in de puntjes kennen.

Airco onderhoud voor €139

Airco onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling voor €139,-

Een goed werkende airconditioning verhoogt het rijcomfort, zorgt voor een aangename temperatuur, houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Tijdens een volledige airco onderhoudsbeurt controleren wij of alle onderdelen werken. We controleren de koeling, de stof- en pollenfilter, drukbeveiliging, lekdichtheid, inspecteren de drukbeproeving, halen de airco leeg, vacumeren en vullen hem af! Een airco onderhoudsbeurt zit niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt. Het is daarom van belang dat u hier periodiek een afspraak voor maakt.

Plan uw airco onderhoudsbeurt

skoda connect

ŠKODA Connect

Met de Mijn ŠKODA Module heeft u alle info van uw ŠKODA bij de hand. Zo kunt u o.a. gemakkelijk uw parkeerkosten betalen, controleren of uw auto op slot staat, de kans op pech verminderen en het brandstof niveau checken via de app.

Download voor iPhone

Download voor Android

ŠKODA mobiliteitsservice

Met de mobiliteitsservice heeft u recht en krijgt u gratis pechhulp in Nederland en de rest van Europa. Mocht een directe reparatie ter plekke niet lukken dan schieten wij u ook te hulp!

skoda onderhoud

Uw ŠKODA aan het beste adres

✓ Vier jaar garantie op alle reparaties
✓ Gebruik van hoge kwaliteit onderdelen
✓ Verzekerd van de beste service