Klaar voor de winter

Klaar voor de winter

Maak je Škoda klaar voor de winter

De temperaturen dalen weer, het is tijd om jouw Škoda voor te bereiden op de winter. Het moment om langs je Škoda familie te rijden voor een wintercheck en/of bandenwissel.

Plan je APK

Ons professionele team kent jouw Škoda als geen ander.

 • Altijd verbonden met jouw Škoda
 • Losse APK voor slechts € 40 all-in

 

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Hier vind je alles om jouw Škoda in topconditie te houden. Of je nu een oude Škoda Felicia rijdt of een gloednieuwe Enyaq iV, iedereen is even welkom. In elke familie vind je tenslotte meerdere generaties. En bijzondere types, dat zijn vaak de leukste. Waarmee kunnen we jou helpen?

  Jouw Škoda in topvorm

  Zorgeloos autorijden in jouw Škoda is het fijnste wat er is. Wanneer je ervoor kiest om jouw Škoda bij Auto Poppe te onderhouden, dan ben je verzekerd van de beste service, hoge kwaliteit onderdelen en een scherpe prijs. En hier bovenop doet Škoda 4 jaar garantie op alle reparaties! Kortom, gun jezelf en jouw Škoda onderhoud bij Auto Poppe

  APK veiligheidskeuring

  Hoe betrouwbaar je Škoda ook is, het is wettelijk verplicht om je auto APK te laten keuren. Tijdens deze keuring controleren onze monteurs jouw Škoda op de belangrijkste punten rondom verkeersveiligheid. Ons professioneel opgeleide team kent jouw Škoda als geen ander. Plan daarom altijd je APK in bij Auto Poppe voor slechts € 40.

  Vast onderhoud

  Regelmatig onderhoud van je Škoda is belangrijk, ook als je niet zo veel kilometers aflegt. De hele auto wordt onder de loep genomen, je kunt denken aan het controleren van de multiriem, ruitenwissers en wielophanging. Met Škoda Vast Onderhoud wordt je auto ieder jaar gecontroleerd en zorg je ervoor dat je auto in optimale conditie blijft. Dat rijdt wel zo lekker!

  Long-life Onderhoud

  Wanneer is hét moment voor Škoda Long Life onderhoud? Daar hoef je zelf niet over na te denken, de boordcomputer van je Škoda berekent dit op basis van je rijgedrag en gereden kilometers. Dit kan tot 30.000 kilometer of 2 jaar zijn. Bij de werkzaamheden kun je denken aan het aanvullen of vervangen van de oliefilter en de verschillende vloeistoffen. Ook worden er verschillende checks uitgevoerd waardoor jouw Škoda nog lang mee kan gaan.

  Airco Service

  Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Daarvoor moet je airco wel goed functioneren. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar Airco Service uit te voeren. Auto Poppe vertelt je er graag meer over.

  Zomer- en winterbanden

  Veilig rijden in de winter

  Banden zijn het enige contact dat je hebt met de weg en zijn daarom erg belangrijk voor je auto en veiligheid. Bij temperaturen van 7 graden Celsius of minder bieden winterbanden meer grip op een besneeuwd of nat wegdek.

  Veilig rijden in de zomer

  Banden zijn de basis van het rijgedrag van je auto. Daarom is de kwaliteit van je zomerbanden van groot belang voor het rijcomfort, rijprestaties en dus ook voor je veiligheid onderweg. Elke Škoda (-rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto en de tijd van het jaar. Škoda Bandenservice helpt je goed en veilig op weg.

  Ad Blue

  Ad Blue

  AdBlue is een oplossing die de uitstoot van je auto vermindert. Het bestaat voor het grootste gedeelte uit water. De vloeistof dient als uitlaatgascontrolesysteem en draagt er aan bij dat je Škoda aan de laatste uitlaatgasnormen voldoet.

  4 jaar reparatiegarantie

  Ruime auto's, ruime garantie. Bij Škoda krijgt u liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die Auto Poppe aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

  Kennis en ervaring

  Alleen Auto Poppe gebruikt originele onderdelen en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen. Dingen waar u van houdt, gunt u het beste onderhoud. Zodat ze het langste meegaan. Zo is het ook met een Škoda.

  Juiste bandenspanning?

  Er ontsnapt continue een beetje lucht uit je banden. Daarom is het van belang om maandelijks de bandenspanning te controleren. Een te lage bandenspanning is slecht voor het brandstofverbruik en voor de wegligging. Wist je dat in de tankklep staat wat de bandenspanning voor je Škoda is?

  Profieldiepte meten?

  Als je zelf het profiel van je banden wilt meten, kan je hier een goede bandenprofielmeter voor gebruiken. Zorg er altijd voor dat je zowel het midden als de binnen- en buitenkant van de band meet. De autoband kan namelijk scheef slijten. Het gedeelte waar het profiel het laagste is, is bepalend voor de APK-keuring.