Economy Service

Om je Škoda in topconditie te houden, is kundig en regelmatig onderhoud belangrijk. Is jouw Škoda 5 jaar of ouder? Dan krijg je 15% korting op onderhoud. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor.

 4 jaar reparatiegarantie
 Pechhulp in heel Europa
 De hoogste kwaliteit met originele onderdelen

Maak direct een afspraak

Jouw Škoda in topvorm

Zorgeloos autorijden in jouw Škoda is het fijnste wat er is. Wanneer je ervoor kiest om jouw Škoda bij Auto Poppe te onderhouden, dan ben je verzekerd van de beste service, hoge kwaliteit onderdelen en een scherpe prijs. En hier bovenop doet Škoda 4 jaar garantie op alle reparaties! Kortom, gun jezelf en jouw Škoda onderhoud bij Auto Poppe

APK

Hoe betrouwbaar je Škoda ook is, het is wettelijk verplicht om je auto APK te laten keuren. Tijdens deze keuring controleren onze monteurs jouw Škoda op de belangrijkste punten rondom verkeersveiligheid. Ons professioneel opgeleide team kent jouw Škoda als geen ander. Plan daarom altijd je APK in bij Auto Poppe voor slechts € 35.

Vast onderhoud

Regelmatig onderhoud van je Škoda is belangrijk, ook als je niet zo veel kilometers aflegt. De hele auto wordt onder de loep genomen, je kunt denken aan het controleren van de multiriem, ruitenwissers en wielophanging. Met Škoda Vast Onderhoud wordt je auto ieder jaar gecontroleerd en zorg je ervoor dat je auto in optimale conditie blijft. Dat rijdt wel zo lekker!

Long-life Onderhoud

Wanneer is hét moment voor Škoda Long Life onderhoud? Daar hoef je zelf niet over na te denken, de boordcomputer van je Škoda berekent dit op basis van je rijgedrag en gereden kilometers. Dit kan tot 30.000 kilometer of 2 jaar zijn. Bij de werkzaamheden kun je denken aan het aanvullen of vervangen van de oliefilter en de verschillende vloeistoffen. Ook worden er verschillende checks uitgevoerd waardoor jouw Škoda nog lang mee kan gaan.

Airco Service

Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Daarvoor moet je airco wel goed functioneren. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar Airco Service uit te voeren. Auto Poppe vertelt je er graag meer over.

Ad Blue

Ad Blue

AdBlue is een oplossing die de uitstoot van je auto vermindert. Het bestaat voor het grootste gedeelte uit water. De vloeistof dient als uitlaatgascontrolesysteem en draagt er aan bij dat je Škoda aan de laatste uitlaatgasnormen voldoet.

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij Škoda krijgt u liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die Auto Poppe aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Kennis en ervaring

Alleen Auto Poppe gebruikt originele onderdelen en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen. Dingen waar u van houdt, gunt u het beste onderhoud. Zodat ze het langste meegaan. Zo is het ook met een Škoda.

Reparaties

Reparaties zijn niet vooraf planbare werkplaatsactiviteiten, en veelal afhankelijk van rijgedrag en externe omstandigheden. Voorbeelden van reparaties zijn het vervangen turbo's of aircopompen. Hier geldt 4 jaar reparatiegarantie.

De herfst is in aantocht

Tijd om je Škoda klaar te maken voor de winter. Met 25% korting op accessoires, voordeel op lichtmetalen wintersets en korting op basisdragers en dakkoffers.

Services

LET OP! Services zijn diensten die plaats vinden op klantverzoek of van overheidswege. Zoals apk, bandenservice en de seizoenscheck. Deze vallen niet onder de 4 jaar reparatiegarantie.