In enkele stappen naar een verbonden auto

In enkele stappen naar een verbonden auto

1. Download de We Connect app
Download gratis de We Connect app voor je smartphone. Afhankelijk van het besturingssysteem vind je de We Connect App voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >

2. Maak je gebruikersaccount aan
Meld je aan in de app met je Volkswagen ID. Heb je nog geen Volkswagen ID aangemaakt? De app begeleidt je stap voor stap door de registratie.

Aanmelden of registreren

3. Voeg je Volkswagen toe
Voeg je Volkswagen toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). Je vindt het VIN op je kentekenbewijs en op de voorruit van je voertuig.

4. Activeer We Connect
Volg tot slot voor de activering de instructies via de app. Vanaf nu til jij elke rit naar een hoger niveau met een hoop intelligente diensten.

Volkswagen Connect

Ontdek hoe je nog meer uit jouw Volkswagen kunt halen met Volkswagen Connect. In deze service video legt Thijs uit wat Volkswagen Connect is, en wat de voordelen zijn voor zowel brandstof- als elektrische auto's. Leer hoe je bijvoorbeeld jouw auto kunt vergrendelen en ontgrendelen, muziek kunt streamen en real-time informatie kunt ontvangen.

Zo gebruik je We Connect in je Volkswagen

Uitvoerige handleidingen voor de activering en het gebruik van de online diensten in je auto vind je hier.

Handleiding bekijken

 

We Connect app download

We Connect app download

Beleef alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de We Connect app voor het besturingssysteem van je smartphone en maak verbinding met jouw Volkswagen.

Ga naar de Apple App Store >
Ga naar de Google Play Store >