Bandenwissel

De temperaturen stijgen weer, daarom is het weer tijd voor een bandenwissel. Zomerbanden zorgen bij temperaturen van 7 graden Celsius of meer voor meer grip op een warm wegdek. Vanaf slechts € 39 kan je al een bandenwissel uitvoeren. Maak direct een afspraak.

Maak een afspraak

Aircocheck

Door de airco-installatie regelmatig te laten controleren, blijft het klimaat in uw auto prettig. Hierbij verkleint u ook nog eens de kans op dure reparaties. Auto Poppe controleert tijdens de aircocheck de koelende werking en de kwaliteit van de stof- en pollenfilter.

Airco onderhoudsbeurt

Tijdens het airco-onderhoud wordt het systeem bijgevuld waardoor er weer genoeg koude lucht uitgeblazen wordt en de compressor goed beschermd wordt tegen schade. Het systeem wordt gedesinfecteerd en bacteriën en schimmels worden verwijderd. Met airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in uw auto.

Airco geurbehandeling

Door het vochtige klimaat en temperatuur- wisselingen in uw aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht.

Vervangen stof- en pollenfilter

Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw ŠKODA.

Simply Clever

Elk ŠKODA-model beschikt over een reeks geavanceerde gadgets die zijn ontworpen om uw leven elke dag gemakkelijker te maken. Maar de bekende Simply Clever-slogan die nu synoniem is met het merk, betekent veel meer dan dat.

De ingenieurs van ŠKODA ontwerpen oplossingen voor verschillende situaties waarmee we in het leven te maken hebben. Dus of u nu regelmatig winkelt of op een groot familie-avontuur op het platteland bent, u bent altijd voorbereid. Profiteer nu van 20% korting op Simply Clever items.

Fietsendrager

Neem je fietsen eenvoudig mee met deze compacte en lichtgewicht fietsendrager van Thule.

Mattensets

Deze velours automatten passen perfect in de contouren van uw ŠKODA. De mattenset is van hoge kwaliteit en biedt perfecte bescherming voor het interieur van uw auto.

Wielerkleding

Haal alles uit het voorjaar met uw officiële ŠKODA wielerkleding. De kleding is gemaakt van zeer elastisch en lichtgewicht materiaal.